Club America - Juarez - Pont: 1 Solist/COTA: 1.4
Osaka - Fukuoka - Pont: 1 Solist/COTA: 2.1
Suedia - Egipt - Pont: 1 Solist/COTA: 1.3
Shelbourne - Derry - Pont: 2 Solist/COTA: 2.2
Martinique - Panama - Pont: 2 Solist/COTA: 1.4
Platense - Atletico Lanus - Pont: 2 Solist/COTA: 2.3

PONTURI PARIURI

ponturi-pariuri Ponturi pariuri sportive – Pariurile sunt activitate de prezicere a rezultatelor sportive prin punerea unei mize pe eventualul rezultat al unui eveniment sportiv. La sectiunea Pontul Zilei veti putea in fiecare zi sa va informati cu privire la ce meciuri din fotbal, tenis, baschet si alte sporturi sunt atractive pentru un pariu de succes. Multi pariori evita sa se informeze asupra pariurilor pe care le fac si se bazeaza foarte mult pe noroc. Noi va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a putea paria in deplina cunostinta de cauza. Zilnic aveti sansa de a opta pentru un pont sau chiar toate trei. Pariati responsabil si informat cu Pontul Zilei!

ponturi-pariuri-sportive

ponturi-pariuri-experti
ponturi-pariuri-experti

PONTURILE ZILEI

PONTURI RECOMANDATE DE SPECIALISTI

oferta-case-de-pariuri
Krejcikova - Wang - Pont: 1 Solist/COTA: 1.3
Olanda U21 - Georgia - Pont: 1 Solist/COTA: 1.7
Escaldes - Buducnost - Pont: 2 Solist/COTA: 1.5
Galan - Cressy - Pont: 2 Solist/COTA: 1.4
Spania U21 - Ucraina U21 - Pont: 1 Solist/COTA: 1.7
Ulm - Bonn - Pont: 2 Solist/COTA: 1.5
Lehecka - Tiafoe - Pont: 2 Solist/COTA: 1.4
Hurkacz - Watanuki - Pont: 1 Solist/COTA: 1.3
Guinea - Egipt - Pont: 2 Solist/COTA: 2.3
Olanda - Croatia - Pont: 1 Solist/COTA: 2

ponturi-pariuri

CASE DE PARIURI

ONLINE LEGALE DIN ROMÂNIA RECOMANDATE DE PARIUL ZILEI

biletul-zilei-fotbal
Favbet
100 RON PARIU GRATUIT
SuperBet
50 RON PARIU GRATUIT FARA DEPUNERE
Betano
77 RON PARIU GRATUIT
Netbet
500 RON PARIU FARA RISC
GetsBet
35 RON PARIU GRATUIT FARA DEPUNERE
Unibet
300 RON PARIU FARA RISC

PONTURI PARIURI SPORTIVE
ACTIVITATEA DE A PARIA

În multe țări din Europa activitatea de acceptare a pariurilor sportive este foarte bine reglementată și este privită ca o activitate onestă. Partizanii pariurilor sportive privesc această activitate ca un hobby pentru fanii sportivi cărora le crește interesul prin efectuarea de pariuri pe anumite echipe, evenimente sportive sau jucători și astfel crește publicul spectator și telespectator. Oponenții pariurilor sportive se tem că în spatele acestor argumente se amenință integritatea sportului amator și profesionist, prin existența a numeroase încercări reușite de „meciuri aranjate”. Cu toate acestea partizanii susțin faptul că toate casele de pariuri autorizate luptă împotriva corupției la fel de intens ca și organele guvernamentale și cele de aplicare a legii. Pe termen lung se poate castiga din pariuri cu o strategie bine pusa la punct. Există și pariori profesioniști care reușesc să-și facă un venit considerabil din activitatea de pariuri sportive. Accesati si biletul zilei.

ponturi-pariuri-sportive
pontul-zilei

CU CE TE AJUTA PONTUL ZILEI

Înainte de a juca la pariuri online, sunt câteva lucruri pe care orice parior trebuie să le cunoască. Cei mai mulți jucători la pariuri nu au timp să consulte toate siteurile de pariuri sportive, să analizeze toate meciurile, să compare cotele de la fiecare agenție sau măcar de la cele mai mari. Teoretic, un parior trebuie să analizeze un meci după obiectivul echipelor, competiția în care joacă, calitatea jucătorilor și numărul celor absenți, tipul de campionat sportiv (sunt campionate unde se marchează mai mult, unde se marchează mai puțin etc), cotele oferite de agenții pe meciurile respective, rezultatele precedente, iar dacă joacă live, să aibă în vedere tot ce înseamnă rezultate pariuri sportive live.

Și cum jucătorii la pariuri nu au acest timp, singura soluție este să apelați la site-uri de pariuri sportive reale, care conțin pariori profesioniști, care sunt legale, licentiate la ONJN. Astfel de site-uri sunt PariulZilei.ro, FanatikSport.ro și încă alte două – trei, de numărat pe degete. Acestea oferă statistici cu pariuri sportive live, cu pariuri sportive online, live score, iar pe baza acestora realizează bilete excepționale, de la bilete de cotă doi, la bilete de cotă trei, la bilete de cote medii, bilete de cote mari și imense.

CU CE TE AJUTA PONTUL ZILEI

De ce să îmi fac cont la o agenție online de pariuri? Mulți pariori își pun această întrebare crucială: de ce să-mi fac cont la o casă de pariuri când pot merge și paria direct la casă, direct la o agenție stradală.

Mai ales că sunt peste tot, în fiecare oraș, sat, la fiecare colț de stradă. Răspunsul este simplu: pentru a beneficia de toate aceste avantaje pe care le oferă pariatul online, precum bonusuri oferite de agenții, ofertă mai mare de evenimente sportive și cote mărite, rapiditate, pariat la orice oră din zi și din noapte.

Căci algoritmul trebuie să fie cam așa: bonus bun + cote mari + meciuri și opțiuni multe!

Aceasta este cheia de success a unei agenții din perspectiva pariorului: să ne ofere un bonus bun la înregistrare (plus alte bonusuri după, normal), alături de cote bune, cât mai mari și mai attractive și să aibă cât mai multe evenimente, cât mai multe meciuri, partide pe care să putem paria. Și cât mai multe opțiuni pe fiecare meci în parte. Mai ales din fotbal, logic!

Căci pariurile sportive live pe fotbal sunt cele mai frecvente, cele mai căutate și cele pe care se pariază cel mai des. Ele dețin o cotă majoritară covârșitoare.

În plus, dacă vă faceți cont la o agenție de pe linkul dat de un site mare de pariuri, gen PariulZilei.ro, FanatikSport.ro etc, atunci primiți și bonusurile oferite de aceste siteuri. Dar să le luăm pe fiecare în parte.

Agențiile legale. Înainte de a vă înregistra la o agenție online de pariuri, trebuie să cunoașteți care sunt agențiile legale din România, cele care au licență pentru a opera în țara noastră.

Căci nu vrem să ne trezim că am câștigat o sumă mare de bani și că agenția dispare sau dă faliment și nu ne mai trimit banii! În acest sens, consultați lista agențiilor legale din România.

În al doilea rând, trebuie să ne orientăm către cea mai avantajoasă agenție. Și avem aici mai multe criterii, pe care le-am mai enunțat, dar pe care le vom analiza în detaliu.

Mai mult, pariorii adevărați, cei cu multă experiență în spate și care au dat lovituri mari la pariuri, știu că e bine să îți faci cont la mai multe agenții: căci ce nu găsești la una, vei găsi la alta.

pontul-zilei

DUPA PONTURI VA OFERIM SI BONUSURI

Bonusul oferit de agențiile de pariuri. Așadar, după ce am aflat avantajele pariurilor sportive live și a pariurilor online și după ce am aflat și care sunt cele mai căutate pariuri, trebuie să mergem mai departe.

Și primul pas este să începem să pariem. Iar pentru a paria, avem nevoie de un cont la o agenție de pariuri. Pariorii inteligenți își fac chiar mai multe conturi, la mai multe agenții de pariuri. Motivul: bonusul oferit de agenția de pariuri. Și sunt agenții care oferă pariuri sportive online cu bonus fără depunere.

Altfel spus, poți să îți faci cont și primești bonus fără să depui și tu bani. Dar sumele sunt mici, în general, și, trebuie spus, vin cu multe condiții, astfel încât bonusul va fi foarte dificil de scos. Acordarea bonusului este condiționată de un rulaj ridicat, astfel încât puțini pariori reușesc să scoată banii efectiv.

Cu alte cuvinte, agențiile care oferă bonusuri fără depunere impun condiții ca acea sumă, acel bonus, să fie rulat de mai multe ori, să fie pariat de multe ori și pe cote destul de ridicate. Și sub 1% reușesc să câștige de fiecare dată și să îndeplinească toate condițiile agenției de pariuri. Și poate nici 1%. În plus, sumele sunt foarte mici, câțiva lei, așa că nu poți spune că ai câștigat la pariuri mare lucru. Evident, sunt și alte tipuri de bonusuri, cele reale, mari, iar acestea trebuie să fie obiectivul unui parior adevărat. Cum sunt bonusurile prin care ți se dublează banii depuși. Astfel, dacă depui 200 de lei, agenția îți mai dă 200. Ai din start 400 de lei, știi că ai cu ce paria, că poți face multe bilete bune și câștiga. Ca să nu mai zicem că sunt unele agenții care-ți dublează și sumele mai mari pe care le depui. Dar nu toate fac astea, cele mai multe impun o limită la dublat, dar important e care e această limită. Și sunt unele care dublează până la 1.000 de lei, poate și mai mult. Alta e când pornești cu un capital de 2.000 de lei.

În această situație, poți avea în vedere mai multe strategii de pariat. Poți paria și pe cote mari, și pe live-uri mici, poți juca și easy money sau alte tipuri de pariuri progresive.

În plus, poți acoperi liniștit eventualele pierderi, căci trebuie să iei în calcul și eventualele pierderi, căci pot apărea multe surprize la pariuri. Unii chiar pariază pe surprize. Și sunt și alte bonusuri care trebuiesc luate în calcul atunci când vă faceți cont la o agenție de pariuri. Unele agenții oferă cash out sau returnarea integrală a sumei pariate pe primul pariu pierdut.

ponturi-pariuri-bonus

PONTURILE LA PARIURI VIN CU CELE MAI BUNE COTE

Un alt criteriu crucial îl constituie cotele. Ne interesează mereu agențiile care au cele mai bune cote la pariurile sportive online, care au cele mai bune cote la pariurile live.

Căci o diferență cât de mică poate avea impact uriaș în cota noastră final și, finalmente, în câștigurile noastre.

Una e să plasăm un bilet live pe gol marcat pe o cotă de 1.3 și alta e să punem același pariu pe o cotă de 1.5 sau 1.6.

Căci algoritmul trebuie să fie cam așa: bonus bun + cote mari + meciuri și opțiuni multe!

Aceasta este cheia de success a unei agenții din perspectiva pariorului: să ne ofere un bonus bun la înregistrare (plus alte bonusuri după, normal), alături de cote bune, cât mai mari și mai attractive și să aibă cât mai multe evenimente, cât mai multe meciuri, partide pe care să putem paria.

Și cât mai multe opțiuni pe fiecare meci în parte. Mai ales din fotbal, logic! Căci pariurile sportive live pe fotbal sunt cele mai frecvente, cele mai căutate și cele pe care se pariază cel mai des. Ele dețin o cotă majoritară covârșitoare.

Acum dacă m-am înregistrat la o agenție de pariuri (vezi aici lista agențiilor de pariuri legale din România), dacă știu cum să pariez, urmează partea cu adevărat importantă: pe ce pariem

Primul impuls este să mizăm pe favorite, să punem banii pe echipele care câștigă mai tot timpul, care sunt în cea mai bună formă, gen Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Juventus, PSG etc. Totuși, acestea au, de regulă, cote mici.

Ceea ce înseamnă că vom obține cote mici, maxim o cotă 2 (care e bună și ea, dar sunt mereu multe necunoscute), dar nici aceste echipe nu câștigă mereu.

Plus că perla coroanei sunt pariurile de cote mari, oar pariurile online au cote mai bune decât cele stradale. Așa că pe online ai șanse mai ridicate să faci bilete de cote mai bune, mai mari!

SUNT PONTURILE PENTRU PARIURI SIGURE?

Bun, dar dacă ne-am făcut cont la o agenție și știm să pariem, asta nu ne garantează că vom și câștiga. Chiar dacă suntem cu ochii pe favorite. Și atunci ce facem? Căci nu devii parior bun doar dacă știi cum să pariezi!

Pariorii buni, cu multe cunoștințe în domeniu, pariorii profesioniști nu apar peste noapte, e nevoie de ani buni, de mult studiu, de a fi mereu informat, de a face mereu statistici, de a urmări meciuri nonstop, de analiza rezultate live, de a schimba păreri, de a face diverse topuri și scheme de câștigat la pariuri.

Altfel zis, cum devin un parior bun, un parior care câștigă destul de des, care este mereu pe plus și care – de ce nu – poate trăi din pariuri?

Și aici există doar o singură soluție! Care se aplică în orice alt domeniu! Ce faci când nu te prea pricepi la un domeniu? Sau când ai nevoie de sfaturi, de idei, de ponturi bune? Apelezi la profesioniști,a sta faci!

La fel cum apelăm la profesioniști în orice domeniu: am nevoie de o lucrare în domeniul construcțiilor, apelez la un arhitect, un instalator, un electrician etc. Am o problemă medicală, apelez la un doctor, el e profesionistul în materie!

Și la fel trebuie să facem și în domeniul pariurilor: să apelăm la cei care au cunoștințe mai bune, care au dovedit că știu cum să parieze și să câștige! Așadar, căutăm siteuri de pariuri sportive, siteuri care oferă ponturi la pariuri, predicții sportive, pronosticuri la pariuri, ponturi din fotbal, pariuri sportive live online, ponturi din diferite sporturi, bilete la pariuri, care prezintă scheme și strategii pentru a câștiga la pariuri. Și care dovedesc că sunt un site apreciat! La fel, luăm fiecare detaliu în parte.

pontul-zilei
ponturi-pariuri-fotbal

PONTURI LA PARIURI PE FOTBAL

Probabil ca in ultima perioada ati observat tot mai multe surprize la fotbal, este din ce in ce mai greu sa eviti esecurile de aceea este necesar sa aveti pus la punct un sistem de gestionare al bancii dar si al pariurilor.

Sa zicem ca intr-o saptamana sunt mai multe „bombe” la pariuri si ati ramas fara bani. De ce ati ramas fara bani? A trecut doar o saptamana, nu trebuie sa aruncati totii bani disponibili pentru aceste jocuri in doar cateva zile. Nu trebuie sa jucati nici la recuperare, perioade mai slabe au toate echipele, toti tipsterii deci tu trebuie sa te gandesti ca vrei sa faci profit pe o perioada mai lunga de timp, nu in cateva zile sa incerci sa dai lovitura.

De unde iti faci tu cel mai des biletele? Nu ne referim aici la ce campionat iti place sa urmaresti ci de unde faci acele pariuri ce iti aduc mai mereu profit.

Daca ai tine o statistica ai vedea ca cele mai bune rezultate le ai pe Liga 1 Betano, chiar daca e o liga nespectaculoasa de aici ai cele mai bune informatii, chiar de ultima ora ce iti pot da un mic avantaj in fata caselor de pariuri.
Urmeaza apoi Premier League care are cel mai mare buget pentru ca televiziunile platesc sume enorme de bani sa vada spectacol si meciuri cu goluri multe. Cel mai tare derby de pe aceasta planeta la fotbal vine din La Liga, nu ai cum sa nu joci pe acest campionat pentru ca echipele mari promit sa-si respecte statutul de favorite. Nu putem uita competitia suprema Champions League care aduce foarte putine surprize la pariuri, practic in faza eliminatorie ajung doar echipele bune, care au fost favorite de la inceput.

PONTURI LA PARIURI PE BASEBALL

Baseball-ul este foarte urmarit si cautat in Statele Unite ale Americii in principal, fiind unul din sporturile nationale ale acestora, insa, este poate aproape la fel de raspandit si in Venezuela, Japonia, sau Coreea de Sud. MLB( Major League Baseball) incepe in Aprilie si se termina in octombrie. In MLB evolueaza 30 de echipe impartite in 2 ligi, Liga Americana si Liga Nationala. La inceputul toamnei se termina campionatul regulat si incepe playoff-ul. 162 este numarul de partide jucate pe aprcursul unui sezon de catre toate echipele participante. In playoff din totalul de 30 intra cele mai bune 10 clasate in sezonul regulat. Astfel ca, aveti la dsipozitie 162 de sanse de a castiga, meciurile desfasurandu-se aproape in fiecare seara. Si pentru ponturile cu privire la acest sport va puteti indrepta privivrea spre multe site-uri care ofera astfel de ponturi, chiar si de la profesionisti.

ponturi-pariuri-baseball

PONTURI LA PARIURI PE TENIS

Cand vine vorba de acest sport, este putin mai complicat sa pronosticam un eveniment corect. In primul rand, este sport individual, iar totodata, meciurile mai ales intre jucatorii din top 100 ATP si top 100 WTA, sunt destul de echilibrate. E foarte important sa nu cadeti in capcana cotelor, mai ales pentru cei care sunt obisnuiti si prefera de obicei sa parieze pe fotbal, spre exemplu. O cota de 1.40 la tenis nu are aceeasi valoare ca una de 1.40 la tenis. Diferentele fiind foarte mici, totusi, cu putina statistica si instinct bun, tenisul poate fi profitabil pentru ca oricand putem profita de o cota de 2, de exemplu. Cand dorim sa pronosticam pe un meci de tenis e foarte important sa luam in considerare, ca de altfel, la orice sport, mai multe considerente.

Suprafata de joc.

E poate cel mai important aspect la care trebuie sa ne aruncam o privire inainte de a paria pe o partida. Fiecare jucator este specializat pe o anumita suprafata, altii se descurca mai greu pe o anumita suprafata, E esential sa tinem cont de acest aspect si sa fructificam sansa pe care ne-o da. Spre exemplu un meci intre Rafael Nadal si Roger Federer disputat pe zgura nu are aceleasi asteptari ca un meci intre cei doi, disputat pe iarba. Foarte amre atentie pentru ca poate fi si de fapt in cele mai multe cazuri este un factor cheie in desfasurarea partidelor.

Forma de moment- bineinteles, forma de moment va fi intotdeauna un criteriu important. Sezonul unui jucator pe parcursul unui an e de regula de 10 luni de activitate. Pe parcursul atotor luni de zile e aproape imposibil ca orice jucator sa-si poata mentine forma constanta. Astfel incat, ne putem astepta chiar si de la jucatorii de top sa aiba momente in care sa aiba noiste sincope.

Conditia fizica- in cazul in care un jucator vine dupa o perioada lunga de accidentare, atunci dupa revenire, va fi destul de dificil si nevoie de o perioada buna de timp pana sa ajunga la forma anterioara dinaintea accidentarii. Trebuie tinut cont si de acest aspect in momentul in care decideti sa pariati pe un meci de tenis.

Meciuri h2h- precedentele intalniri directe nu are cum sa nu fie un aspect de luat in considerare intr-un viitor duel de tenis. Anumiti jucatori, chiar daca deja consacrati au avut dificultati cateodata cu anumiti jucatori care au stiut intotdeauna cum sa procedeze in duelurile directe. Deci, nu trebuie doar sa observam cele mentionate mai sus plus pozitie actuala din clasament. E necesar sa verificam putin si istoricul intalnirilor directe.

In ultimul timp, atat la tenis cat si la celelalte sporturi cele mai urmarite si pariate, a crescut diversitatea optiunilor de pariere pe un eveniment. Adica de la clasicele pariuri pe rezultat final, s-a ajuns sa se parieze chiar la tenis pe numarul de asi intr-un meci reusit de un anumit jucator, sau chiar perioada petrecuta pe teren. Totusi, cele mai alese optiuni de pariere in ceea ce priveste tenisul sunt tot pariurile pe solist sau nmarul de seturi sau game-uri dintr-un meci.

ponturi-pariuri-tenis

PONTURI LA PARIURI PE HOCHEI

Daca alegeti o echipa de hochei, spre deosebire de celelalte sporturi, este mai bine sa pariati pe o echipa care are un pret mai bun decat sa alegeti o echipa care are jucatori mai buni.

Cotele pentru echipele favorite pot fi foarte mici, iar diferentele de puncte pot fi riscante.
Daca nu sunteti sigur ce echipa sa alegeti, si pe care evenimente din hochei sa pariati, verificati ponturile oferite de specialistii de pe Bettingrunner.

Acest lucru o sa va ofere o imagine asupra trendurilor curente.
Inainte sa postati pronosticurile dumneavoastra pentru meciurile de hochei, fiti la curent cu ultimele stiri, si tineti cont de forma recenta a echipelor si a jucatorilor, in special daca exista accidentati printre jucatorii importanti.

Un jucator important care lipseste la un meci de NHL sau KHL, poate sa puna o echipa intr-o mare incurcatura, iar aceste lucruri trebuie luate in considerare pentru a oferi ponturi cu adevarat bune pentru meciurile de hochei.

Daca intentionati sa pariati pe o echipa care a jucat in mai multe zile consecutive, probabil ca nu este o mutare inspirata, iar sansele de a castiga nu sunt foarte mari.
Un alt pont important este faptul ca avantajul terenului propriu nu este un factor relevant atunci cand pariati pe un meci de hochei.

Chiar daca o echipa are un mic avantaj atunci cand joaca acasa in general, aceasta regula nu se aplica intotdeauna in meciurile de hochei.
Se poate intampla ca echipa gazda sa incerce din rasputeri sa isi multumeasca fanii, si sa faca greseli, in timp ce echipele din deplasare vor juca mai relexat.

Bookmakerii stiu acest lucru. In cazul in care sunteti deja expert in acest sport, incercati sa atribuiti diferenta de puncte echipelor, pentru a vedea daca cotele alese de dumneavoastra au valoare.

PONTURI DE LA EXPERTI

Fiecare parior care decide sa parieze online se gandeste si la petrecerea timpului liber in cel mai bun mod, dar si la bani, tocmai de aceea, in ultima perioada veti observa in online tot mai multi tipseri cu analize, pronosticuri si statistici interesante pentru a-si atrage pariorii.

Exista tot felul de metode prin care orice parior isi poate majora sansele de castig sau il poate avea chiar garantat.

Cu toate ca tot mai multi tipseri vin cu propuneri interesante, la sfarsitul zilei cei mai multi pariori se bazeaza tot pe intuitie si noroc.

Pentru incepatori
Sfaturile tuturor cu privire la un parior incepator in prima faza, in principal, se leaga de cumpatarea cu privire la banii ce doresc a fi investiti.

Chiar daca in teorie majoritatea stiu deja asta, e totusi o recomandare mai mult decat utila.

Este adevarat, ispita cea mai amrea ramane in faptul ca daca miza este din ce in ce mai mare, atunci si castigul potential creste.

Totodata, o parte importanta o joaca si experienta, aceasta lipsindu-i unui incepator si asta in acelasi timp, ajutandu-i pe cei mai experimentati sa isi asume altfel un pariu pe o miza mare.

In concluzie, pana la asigurarea unui castig mare, trebluie sa jucati, sa experimentati si va loviti de tot felul de situatii, pana a momentul cand veti intelege pe deplin cum functioneaza pariurile sportive.

ponturi-pariuri-experti
ponturi-pariuri-castig
ponturi-pariuri-castig

CALCULE DE CASTIG

Un aspect foarte important cu privire la analiza unui eveniment inainte de a decide sa pariem pe acesta, este statistica. Aest aspect face diferenta de regula intre un pariu bun si unul mai slab.

Pentru un parior care intra in lumea pariurilor sportive e foarte bine sa isi calculeze toate sansele de castig, precum si cele de a pierde. Totodata si potentialul castig e bine sa fie calculat in functie suma pariata. Daca va decideti sa faceti ceva bani extra din pariuri sportive, atunci e bine si sa va notati de-a lungul timpului toate pariurile pronosticate.

Castigurile, pierderile, dar si banii investiti e recomandat sa fie tinuti intr-un jurnal de evidenta, iar la finalul fiecarei zile, sa se analizeze ce a mers bine si ce nu. Pe viitor, va fi cu siguranta de ajutor.

Disciplina pariorului

O alta parte importanta cand vine vorba de lumea pariurilor este disciplina pariorului, adica un parior daca se afla in cadrul unui eveniment sau isi petrece timpul cu prietenii e foarte tentant pentru acesta sa continue sa parieze. In situatia in care un pariu iese necastigator este din nou predispusa foarte multa lume sa parieze instant pentr a-si recupera banii pierduti, iar de cele mai multe ori, acesta ajunge sa piarda din ce in ce mai mult.

Daca nu ti-a iesit un pronostic, nu te grabi sa pariezi doar cu gandul de a recupera banii, ci mai bine informeaza-te bine asupra unui pariu, sau revino in alta zi cu o alta tactica. Chiar si atunci cand simti ca norocul este cu tine trebuie sa pragmatic si in princpiu, sa pariezi cat iti permiti, iar cel mai important aspect pana la urma, nu uita sa te distrezi.

Instinctul

In utlima vreme pe internet putem gasi tot mai multe sugestii ale tisperilor cu privire la unele partide, iar tot mai multa lume pariaza pe pronosticurile oferite de acestia, fara a mai lua in calcul celelalte lucruri, statistica, chiar si intuitia.

Doar pentru ca majoritatea pariaza intr-un anumit mod pe un anumit eveniment, nu inseamna ca trebuie sa procedam astfel, fara a mai analiza deloc evenimentul.

Lumea pariurilor poate aprea destul de riscanta, insa nu numai norocul are un rol important in ceea ce priveste un pronostic. Indemanarea, pasiunea si instinctul conteaza intotdeauna cu privire la parierea pe evenimentele sportive.

PONTURI LA PARIURI PLATITE

In mediul online au inceput sa apara din ce in ce mai multe persoane care isi vand ponturile pornind de la sume mici pana la celel mai mari.

Sunt 2 tipuri de oameni din aceasta categorie: oamenii care-si analizeaza si isi fac singuri pronosticurile si escrocii, cei care pretind ca au bilete 100% castigatoare. Acestia din urma nu fac decat sa profite de oamenii care au incredere in ei.

Majoritatea vor plata dinainte si nu-ti garanteaza ca iti vei primi banii inapoi in cazul in care pariul nu iese. Este clar ca in cazul in care acestia te asigura ca acel meci este aranjat si e cu siguranta corect, de fapt, e un pont pus la nimereala, obiectivul fiind doar banii pe care acestia ii iau de la oameni.

Meciurile aranjat exista cu siguranta, insa se intampla la un alt nivel si cu siguranta n-o sa puna nimeni vreodata in online vreo informatie de acest gen.

Totusi, daca sunteti inca sceptici si nu convinsi ca acestia sunt doar niste tepari, doar puneti-va intrebarea urmatoare: ”Daca cineva are un pont sigur, de ce nu ar investi cat mai multi bani pentru un castig foarte mare si ar imparti cu toata lumea?”

In plus, cu cat se pariaza mai mult pe un meci, cota acelui eveniment tinde sa scada si ar atrage si atentia asupra meciului.

Astfel ca, recomandarea noastra este sa evitati astfel de indivizi, sa va bazati pe instinct, sa folositi statistica si sa analizati foarte bine sansele de castig.

ponturi-pariuri-platite
ponturi-pariuri-online
ponturi-pariuri-sportive

PARIURI SPORTIVE ONLINE

Inainte de toate, sa explicam ce sunt pariurile online. Ele se refera la modul in care putem paria un bilet, la modul in care putem juca la pariuri.

La canalul pe care-l folosim ca sa pariem. Mai exact, pariurile online sunt cele care pot fi jucate doar pe internet, pe telefon, calculator, laptop, tableta etc. De asemenea, pariurile online includ si pariurile live. Acestea sunt cele care se pariaza pe evenimente sportive care se desfasoara in acel moment.

La polul opus, pariurile clasice, pariurile offline sunt cele care se pun la agentiile stradale. Adica mergi la agentie si pui direct biletul la casa.

Avantajul pariurilor online este ca sunt cote mult mai bune, oferta de pariuri e mai mare, se ofera bonusuri la inregistrare, dar si ulterior. Dar vom vedea aceste mai pe larg in cele ce urmeaza.

Bineinteles, pariurile de cote medii, dar si cele de cote mari sunt cele mai atractive pentru pariorii cu multi ani vechime, dar si pentru cei care se afla la inceput de drum.

Totusi, pariurile sportive live si online pot aduce castiguri la fel de mari, daca nu chiar si mari. Dincolo de faptul ca se pot paria bilete de orice cota atat pe live, cat si pe online, ceea ce inseamna ca bilete de cote uriase au loc si aici.

Trebuie sa te informezi ca sa joci la pariuri sportive
Înainte de a juca la pariuri sportive, sunt câteva lucruri pe care orice parior trebuie să le cunoască.

Cei mai mulți jucători la pariuri nu au timp să consulte toate siteurile de pariuri sportive, să analizeze toate meciurile, să compare cotele de la fiecare agenție sau măcar de la cele mai mari.

Teoretic, un parior trebuie să analizeze un meci după obiectivul echipelor, competiția în care joacă, calitatea jucătorilor și numărul celor absenți, tipul de campionat sportiv (sunt campionate unde se marchează mai mult, unde se marchează mai puțin etc), cotele oferite de agenții pe meciurile respective, rezultatele precedente, iar dacă joacă live, să aibă în vedere tot ce înseamnă rezultate pariuri sportive live.

Și cum jucătorii la pariuri nu au acest timp, singura soluție este să apelați la site-uri de pariuri sportive reale, care conțin pariori profesioniști, care sunt legale, licentiate la ONJN.

Astfel de site-uri sunt PariulZilei.ro, FanatikSport.ro și încă alte două – trei, de numărat pe degete. Acestea oferă statistici cu pariuri sportive live, cu pariuri sportive online, live score, iar pe baza acestora realizează bilete excepționale, de la bilete de cotă doi, la bilete de cotă trei, la bilete de cote medii, bilete de cote mari și imense.

Iar PariulZilei.ro are printe cele mai bune performanțe de pe piața pariurilor, peste 75% la biletele de cotă doi, peste 65% la biletele de cotă trei, 100% la pariurile progresive, peste 40% la biletele de cote medii și mari.

Practic, PariulZilei.ro oferă cele mai bune predicții sportive din toată România, având cele mai bune rezultate, recunoscute de toți pariorii și apreciate pe piața pariurilor și a ponturilor sportive.

OFERTA LA PARIURI SPORTIVE

De ce să îmi fac cont la o agenție online de pariuri? Mulți pariori își pun această întrebare crucială: de ce să-mi fac cont la o casă de pariuri când pot merge și paria direct la casă, direct la o agenție stradală.

Mai ales că sunt peste tot, în fiecare oraș, sat, la fiecare colț de stradă. Răspunsul este simplu: pentru a beneficia de toate aceste avantaje pe care le oferă pariatul online, precum bonusuri oferite de agenții, ofertă mai mare de evenimente sportive și cote mărite, rapiditate, pariat la orice oră din zi și din noapte.

Căci algoritmul trebuie să fie cam așa: bonus bun + cote mari + meciuri și opțiuni multe! Aceasta este cheia de success a unei agenții din perspectiva pariorului: să ne ofere un bonus bun la înregistrare (plus alte bonusuri după, normal), alături de cote bune, cât mai mari și mai attractive și să aibă cât mai multe evenimente, cât mai multe meciuri, partide pe care să putem paria. Și cât mai multe opțiuni pe fiecare meci în parte.

Mai ales din fotbal, logic! Căci pariurile sportive live pe fotbal sunt cele mai frecvente, cele mai căutate și cele pe care se pariază cel mai des.

Ele dețin o cotă majoritară covârșitoare. În plus, dacă vă faceți cont la o agenție de pe linkul dat de un site mare de pariuri, gen PariulZilei.ro, FanatikSport.ro etc, atunci primiți și bonusurile oferite de aceste siteuri. Dar să le luăm pe fiecare în parte.

Agențiile legale. Înainte de a vă înregistra la o agenție online de pariuri, trebuie să cunoașteți care sunt agențiile legale din România, cele care au licență pentru a opera în țara noastră.

Căci nu vrem să ne trezim că am câștigat o sumă mare de bani și că agenția dispare sau dă faliment și nu ne mai trimit banii! În acest sens, consultați lista agențiilor legale din România. În al doilea rând, trebuie să ne orientăm către cea mai avantajoasă agenție.

Și avem aici mai multe criterii, pe care le-am mai enunțat, dar pe care le vom analiza în detaliu. Mai mult, pariorii adevărați, cei cu multă experiență în spate și care au dat lovituri mari la pariuri, știu că e bine să îți faci cont la mai multe agenții: căci ce nu găsești la una, vei găsi la alta.

oferta-ponturi-pariuri-sportive

BONUS LA PARIURI SPORTIVE

Bonusul oferit de agențiile de pariuri. Așadar, după ce am aflat avantajele pariurilor sportive live și a pariurilor online și după ce am aflat și care sunt cele mai căutate pariuri, trebuie să mergem mai departe.

Și primul pas este să începem să pariem. Iar pentru a paria, avem nevoie de un cont la o agenție de pariuri. Pariorii inteligenți își fac chiar mai multe conturi, la mai multe agenții de pariuri. Motivul: bonusul oferit de agenția de pariuri. Și sunt agenții care oferă pariuri sportive online cu bonus fără depunere.

Altfel spus, poți să îți faci cont și primești bonus fără să depui și tu bani. Dar sumele sunt mici, în general, și, trebuie spus, vin cu multe condiții, astfel încât bonusul va fi foarte dificil de scos. Acordarea bonusului este condiționată de un rulaj ridicat, astfel încât puțini pariori reușesc să scoată banii efectiv.

Cu alte cuvinte, agențiile care oferă bonusuri fără depunere impun condiții ca acea sumă, acel bonus, să fie rulat de mai multe ori, să fie pariat de multe ori și pe cote destul de ridicate. Și sub 1% reușesc să câștige de fiecare dată și să îndeplinească toate condițiile agenției de pariuri.

Și poate nici 1%. În plus, sumele sunt foarte mici, câțiva lei, așa că nu poți spune că ai câștigat la pariuri mare lucru. Evident, sunt și alte tipuri de bonusuri, cele reale, mari, iar acestea trebuie să fie obiectivul unui parior adevărat. Cum sunt bonusurile prin care ți se dublează banii depuși. Astfel, dacă depui 200 de lei, agenția îți mai dă 200. Ai din start 400 de lei, știi că ai cu ce paria, că poți face multe bilete bune și câștiga. Ca să nu mai zicem că sunt unele agenții care-ți dublează și sumele mai mari pe care le depui.

Dar nu toate fac astea, cele mai multe impun o limită la dublat, dar important e care e această limită. Și sunt unele care dublează până la 1.000 de lei, poate și mai mult. Alta e când pornești cu un capital de 2.000 de lei.

În această situație, poți avea în vedere mai multe strategii de pariat. Poți paria și pe cote mari, și pe live-uri mici, poți juca și easy money sau alte tipuri de pariuri progresive.

În plus, poți acoperi liniștit eventualele pierderi, căci trebuie să iei în calcul și eventualele pierderi, căci pot apărea multe surprize la pariuri.

Unii chiar pariază pe surprize. Și sunt și alte bonusuri care trebuiesc luate în calcul atunci când vă faceți cont la o agenție de pariuri. Unele agenții oferă cash out sau returnarea integrală a sumei pariate pe primul pariu pierdut.

bonus-ponturi-pariuri-sportive

COTE AVANTAJOASE LA PARIURI SPORTIVE

Un alt criteriu crucial îl constituie cotele. Ne interesează mereu agențiile care au cele mai bune cote la pariurile sportive online, care au cele mai bune cote la pariurile live.

Căci o diferență cât de mică poate avea impact uriaș în cota noastră final și, finalmente, în câștigurile noastre. Una e să plasăm un bilet live pe gol marcat pe o cotă de 1.3 și alta e să punem același pariu pe o cotă de 1.5 sau 1.6.

Căci algoritmul trebuie să fie cam așa: bonus bun + cote mari + meciuri și opțiuni multe! Aceasta este cheia de success a unei agenții din perspectiva pariorului: să ne ofere un bonus bun la înregistrare (plus alte bonusuri după, normal), alături de cote bune, cât mai mari și mai attractive și să aibă cât mai multe evenimente, cât mai multe meciuri, partide pe care să putem paria.

Și cât mai multe opțiuni pe fiecare meci în parte. Mai ales din fotbal, logic! Căci pariurile sportive live pe fotbal sunt cele mai frecvente, cele mai căutate și cele pe care se pariază cel mai des. Ele dețin o cotă majoritară covârșitoare.

Acum dacă m-am înregistrat la o agenție de pariuri (vezi aici lista agențiilor de pariuri legale din România), dacă știu cum să pariez, urmează partea cu adevărat importantă: pe ce pariem? Primul impuls este să mizăm pe favorite, să punem banii pe echipele care câștigă mai tot timpul, care sunt în cea mai bună formă, gen Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Juventus, PSG etc. Totuși, acestea au, de regulă, cote mici.

Ceea ce înseamnă că vom obține cote mici, maxim o cotă 2 (care e bună și ea, dar sunt mereu multe necunoscute), dar nici aceste echipe nu câștigă mereu. Plus că perla coroanei sunt pariurile de cote mari, oar pariurile online au cote mai bune decât cele stradale. Așa că pe online ai șanse mai ridicate să faci bilete de cote mai bune, mai mari!

cote-ponturi-pariuri-sportive
ponturi-pariuri-sportive
ponturi-pariuri-sportive

NU PLATITI PONTURI PENTRU PARIURI SPORTIVE

Și încă un criteriu important: care sunt cerințele pentru a primi biletele lor, ponturile oferite de ei!­­­ Multe din aceste siteuri cer să-ți faci cont la o agenție de pariuri de pe linkul dat de ele. Altele cer bani. Sau ambele chiar, și bani, dar și să-ți faci cont la o agenție de pe linkul dat de ele. Apoi trebuie să vedem ce oferă la schimb, ce fel de abonament, pe ce durată de timp și ce oferă în cadrul acelui abonament. Iar dacă oferă bilete, trebuie să vedem statisticile lor, câte sunt câștigătoare, ce procente au! Că oricine poate face bilete la pariuri, oricine e în stare să ia 4 meciuri și să facă predicții la pariuri. Dar puțini au și performanțe bune, puțini sunt maeștrii pariurilor și oferă cu adevărat pronosticuri sportive cu șanse ridicate. De regulă, multe siteuri cer bani, de la 25 de euro, până la 200 de euro! Un ochi avizat spune un lucru clar: cu cât ceri mai mulți bani, cu atât par mai neprofesioniști și sunt mai slabi! Căci merg după ideea: ai prins omul, l-ai jupuit, că data viitoare nu mai vine la tine, când vede ce predicții dai chiar și pe biletul zilei! Dacă și biletul zilei la pariuri, care, de regulă, este bilet de cotă 2, dacă și acesta e slab și intră rar, atunci ce să mai zicem de biletele de cote mari?

Iar dintre toate aceste siteuri, cele mai sigure și mai de încredere sunt cele care nu cer niciun ban! Da, există și așa ceva. Există și siteuri care nu cer bani pe ponturi, care nu cer niciun leu pe biletul zilei sau pe biletele de cote mari! Iar dovada cea mai mare de siguranță este chiar aceasta: că NU cer bani! Așa cum este PariulZilei.ro, FanatikSport.ro! Cam acestea sunt singurele care nu cer bani! Singura cerință pe care o au este să-ți faci cont activ la o agenție de pe linkul dat de ele. Și să faci și o depunere în cont, ca să ai cu ce paria. Iar la schimb ți se oferă acces gratuit în comunitățile lor premium, pe perioade lungi de timp, luni bune! Și ce găsim în comunitățile lor premium: bilete de cote uriașe, biletul zilei, biletul zilei de cotă doi, avancronici sportive, avancronici la meciurile zilei, predicții cu ponturi bune, pariuri sportive live scoruri, pariuri sportive live fotbal, scheme și statistici.

Și atunci, clar e profitabil să îndeplinești cerința lor, aceea de a îți face cont la o agenție de pe linkul dat de ele. Mai ales că tot ce depui în cont, toți banii depuși, absolut toți își rămân ție. PariulZilei.ro nu cere niciun ban! Singura cerință e să-ți faci cont la o agenție de pe linkul dat de ei și să faci o depunere în cont, de oricât vrei tu, cât vrei să pariezi. Și primești biletele de la ei! E același lucru ca și cum ai paria normal, căci tot pui bani ca să pariezi! Și atunci, dacă tot pui bani pe bilete, de ce să nu-ți faci cont la o agenție de pe linkul dat de PariulZilei.ro și să depui acolo banii, în cont. Aceiași bani pe care oricum îi pariai! Dar avantajele sunt uriașe! Pentru contul făcut primești biletele de cotă uriașă de la PariulZilei.ro, acces gratuit în comunitatea lor premium timp de 1 an (iar în comunitatea premium se postează zilnic mai multe bilete, cota doi, cota trei, bilete de cote medii și mari, pariuri progresive, strategii la pariuri, ca să câștigi la pariuri cât mai des etc). Plus că primești și bonusul agenției de pariuri, odată ce ți-ai făcut cont. Iar multe bonusuri îți dublează sumele depuse de tine pentru a paria. Una e să ai 100-200 de lei în cont ca să pariezi, alta e să ai 400 de lei!

În plus, scapi de corvoada analizelor, de orele pierdute zilnic pentru a analiza meciurile pe care să le pariezi! Pentru că o fac alții în locul tău! Și o fac la nivel profesionist!

tipuri-ponturi-pariuri

TIPURI DE PARIURI SI PARIORI

Iar după ce ți-ai asigurat că ai zilnic ponturi la pariuri, trebuie să te decizi cum vei paria. Ce strategii vei aplica, dacă vei paria preponderent pe bilete de cote mari sau vei juca precaut, la dublat banii pe biletul zilei de cotă 2. Dacă pariezi pe cote mici sau pe cote mari!

Și, de regulă, pariorii merge pe ambele direcții, pariază atât pe bilete de cote mari, cât și pe pariuri de cote mici! Iar sfatul nostru e să faceți la fel!

Dar e important cum o faceți, cât pariez pe un bilet, cât pe altul! De exemplu, dacă ai băgat două sute de lei în cont, ca să pariezi, dacă începi cu două sute de lei, atunci sfatul nostru e să împărțiți acest capital în două părți distinctive: o treime păstrați pentru biletele de cote mari și două treimi pentru biletele de cotă doi, prin care ne dublăm banii!

Altfel zis, pariem sume mici pe biletele de cote uriașe și sume mai mari pe biletele de cote mici. Un algoritm banal și pe care-l cunoaște toată lumea din sfera pariurilor sportive online și live! Da, e ușor teoretic, dar practice e mai greu, căci apar multe întrebări, multe necunoscute, chiar și pentru cei din elita pariurilor.

Legea pariurilor spune clar: trebuie să fii mereu pe plus! Dar când trecem la calculi, situația nu mai e așa clară! Nu e suficient să ne ghidăm după acest principiu: pariat mult pe cote mici și puțin pe cote mari! Important e să fie criteriu precis care să îți spună câți bani să pariezi pe fiecare bilet!

sfaturi-pariuri-sportive

SFATURI LA PARIURI SPORTIVE

Dar ca rezumat, sfatul nostru, mai ales dacă ești parior începător, e să mizezi treptat, pornind de la sume mai mici și urci după ce treci un anumit nivel. Și să dăm un exemplu clar. Spuneam să împărțim capitalul în două treimi pentru biletele de cote mici, gen biletul zilei sau biletul zilei de cotă 2, în timp ce o treime o plasăm pe pariuri de cote medii și mari! Dacă pornim, de exemplu, cu un capital de 300 de lei, împărțim banii cum am spus: 100 sunt pentru cotele mari, 200 pentru cotele mici. Pentru cotele mici, dacă pariem zilnic pe biletul zilei de cotă doi, atunci punem câte 10 lei pe el, astfel încât să ne ajungă timp de zece zile. Aceeași sumă în fiecare zi. Iar dacă avem 5-6 din 10 intrate, atunci suntem pe plus! În același timp, cei 100 de lei pe cote medii și mari îi pariem așa: 10 lei pe bilet de cotă 10, 5 lei pe un bilet de cotă 20 și 5 lei pe orice bilet ce depășește cota 20!

De ce această împărțire a banilor? Pentru că dacă vei câștiga minim un bilet de cotă 10 din toată suma, atunci îți recuperezi banii dacă se pierd toate celelalte bilete! Cel puțin! Iar dacă îți intră un bilet de cotă mai mare sau mai multe, atunci vei fi pe plus.

OPȚIUNI MAI AVANTAJOSE LA
PARIURILE SPORTIVE ONLINE

Și să nu uităm un alt lucru extrem de util, despre care am vorbit deja: cash out. Acesta e un avantaj crucial pe care-l au casele de pariuri online față de agențiile stradale de pariuri. Dacă vezi că un bilet are șanse uriașe să fie pierdut, mergi și dă cash out, să mai recuperezi cât se poate recupera. Acest lucru cere puțină atenție, monitorizare din partea ta, dar dacăv rei să câștigi bani buni și constant, trebuie să depui și tu un efort, mai ales când ai bilete în desfășurare. Căci pariurile sportive își acordă această șansă: de a interveni pe ele, în timpul meciurilor.

Și legea pariurilor sportive spune iar un lucru important: dacă ai un bilet de cotă mare și mai ai un singur meci pe bilet, unde apar problem (cum ar fi: stai după 1 solist, dar timpul trece și nu se marchează, atunci calculul probabilităților matematice spune că ar trebui să dai cash out dacă s-a trecut de minutul 60). Căci șansele scad înspre 30%! Nu sunt șanse 50%-50%, câștigă sau nu, acesta e un calcul superficial. Probabilitatea ca meciul să se termine cu victorie cade foarte mult, deoarece se conturează varianta egalului, dar și a posibilității ca echipa adversă să marcheze. Bine, e esențial să urmărim meciul, să vedem statistica lui de până atunci! Iar dacă echipa pe care am pariat nu prea are ocazii, dacă meciul este tern, fără multe acțiuni pe poartă, atunci cash out e cea mai bună soluție!

pariuri-sportive-online

PARIURI SPORTIVE LA TENIS,
BASCHET SI ALTE SPORTURI

Deși fotbalul este cel mai pariat sport din lista caselor de pariuri, nu este acest lucru o etichetă. Mulți pariori nu ai nici măcar o idee despre echipele și evenimentele din fotbal și, cu toate astea, au câștiguri importante din pariuri.

Este foarte bine, și chiar recomandat, să fii specializat pe un sport anume, întrucât vei urmări activitatea jucătorilor sau a echipelor doar din acel domeniu.

Tenisul, spre exemplu, este un sport foarte pariat în țara noastră. Pariorii specializați pe acest sport cunosc detalii mult mai amănunțite decât un parior care alege pe biletul său evenimente din diverse sporturi ale ofertei. Cu cât urmărești mai mult, cu atât vei avea mai multe cunoștințe!

Acest lucru este adevărat în toate domeniile, nu doar în pariurile sportive. Există particularități de care pariorii pe tenis profită față de un parior care alege un eveniment din grila sportului, poate pentru cotă sau numele jucătorului. Aceștia iau în calcul diferite aspecte înainte de a-și miza banii pe un bilet.

Printre detaliile de care ține cont regăsim următoarele aspecte: forma jucătorilor, suprafața de joc (un factor important, nu toți joacă la aceiași parametrii pe toate suprafețele, în timp ce unii sunt specializați doar pe o suprafață anume), confruntările directe, accidentările recente, rezultatele din anii anteriori la acel turneu, vârsta jucătorilor (jucătorii tineri, de regulă, resimt o presiune mult mai accentuată când ajung în fazele superioare ale unui turneu important, în timp ce un jucător care a mai luat parte la confruntări cu miză ridicată știe mult mai bine să gesticuleze situația din aceste partide), vremea din ziua meciului (vremea poate să influențeze rezultatul unei partide; unii jucători, cei experimentați de regulă, pot reveni într-o partidă dacă au parte de o perioadă de timp, iar ploaia, de exemplu, îi poate ajuta) viața în afara terenului (problemele din afara terenului se pot reflecta și în jocul sportivilor), tipologia jucătorului (sunt unii jucători care nu rezistă foarte bine din punct de vedere mental, iar atunci când jocul nu decurge în favoarea lor se exteriorizează și prestația acestora , în cele mai dese cazuri, este una sub așteptări.

Acestea și multe alte aspecte sunt foarte importante în analiza unui meci, iar pariorii care se axează doar pe un singur sport, indiferent că au pe bilete pariuri sportive pe tenis sau pariuri sportive pe baschet, le utilizează mult mai bine decât pariorii care au doar cunoștințe despre sporturile respective.

pariuri-sportive-tenis

PARIURI SPORTIVE FORUM

Ca în oricare domeniu, dacă ai o nelămurire întrebi. Este foarte bine dacă vorbești cu cineva indiferent dacă sfatul pe care l-ai primit a fost util sau nu. Tocmai de aceea, și la pariuri trebuie să ne ajutăm unii pe alții.

Pe lângă cercurile de prieteni cu care te mai sfătuiești când pui un bilet, poți avea parte de informații de la o comunitate întreagă. Fiecare deține o informație despre un eveniment măcar, așadar este foarte bine să intri pe un forum ca sa vă împărtășiți ideile și ponturile.

Unele case de pariuri on-line oferă jucătorilor săi chiar această secțiune. Pe lângă dialogul zilnic, jucătorii își distribuie între ei biletele jucate pentru a primi păreri sau pentru a-i ajuta și pe alții.

Acestea sunt foarte accesate, pentru că de fiecare dată când alcătuim un bilet, ne întrebăm, cel puțin o dată :”Oare iese acest pronostic?”. Da, este o întrebare foarte uzuală deoarece majoritatea dintre noi avem nevoie de o confirmare înainte de a întreprinde o acțiune.

Deci, dacă și tu ești o persoană care are nevoie de ajutor când dorești să plasezi un bilet, forumurile pot fi variante de ajutor.

pariuri-sportive-forum

PARIAȚI CUM DORIȚI, DAR PARIAȚI INFORMAT!

Acest articol v-a prezentat doar câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont când pariați pe un bilet la pariuri sportive. Jucați, în primul rând, doar ce cunoașteți pentru că din start vei pleca cu șanse mai mari de reușită. Poate te întrebi de ce nu aș paria pe orice vreau? Răspunsul e simplu. Dacă ai măcar o informație despre un anumit eveniment, ai o șansă mai bună de a anticipa respectivul eveniment. Dacă nu cunoști nici o informație despre un anumit sport sau eveniment și timpul nu ține cu tine, soluția optimă este să găsești informațiile sau ponturile de la un specialist. Un alt sfat de care trebuie să ții cont la pariuri sportive, și poate cel mai important este: ”Nu paria să îți recâștigi banii pe loc!”. Aceasta este cea mai mare capcană în care un parior cade, cel mai adesea. Așa este firea omului, de a nu accepta eșecul. Agențiile de pariuri fac foarte mulți bani din acest defect al oamenilor. Deoarece am analizat, dacă e cazul, un bilet o bună bucată de timp, iar primul eveniment este pierdut, probabilitatea de a repeta biletul sau de a face altul este foarte mare. Din momentul în care pariul ne-a fost înregistrat suntem mulțumiți de selecțiile alese. Cum altfel? Doar noi le-am ales. Noi le-am considerat cele mai bune variante, iar un eșec timpuriu este tot ceea ce nu dorim. Pe lângă faptul că trebuie să acceptăm ideea că am pierdut, și aici mulți vor da vina pe prestația echipei/jucătorului, va trebui să observăm și faptul că am pierdut BANI! Da, acest lucru este poate mai important decât primul. Plecăm de la ideea că trebuie să fim pe profit la pariuri, ca în orice afacere, și de aceea dorim să recuperăm rapid pagubele.

Cel mai bun sfat este să luați o pauză de timp, să reflectați asupra evenimentelor și, dacă este posibil, să nu vă ”aruncați” cu toate veniturile pe următorul bilet. Cei mai de succes pariori reușesc deoarece știu să accepte o înfrângere și au inspirația de a alege cele mai bune pariuri în cele mai bune momente ale zilei. Nu pariați în funcție de starea voastră din acea zi, pariați în funcție de informațiile găsite și în funcție de banii disponibili.

Pariurile trebuie să fie, în primul rând, activități de divertisment. Ar trebui să pariem cât ne permitem și să nu depindă toate veniturile noastre de aceste jocuri. Pariați cum doriți și pe ce doriți, dacă așa considerați, dar cel mai bun sfat este, repetăm, PARIAȚI INFORMAT! Nu plecați din start în dezavantaj și nu pariați în funcție de cotă, informația este cea mai bună ”unealtă” la pariurile sportive. Wikipedia.

ponturi-pariuri