Biletul zilei – Biletul zilei este un bilet prin care încercăm în fiecare zi să ne multiplicăm veniturile la pariuri sportive. De regulă, un bilet trebuie alcătuit de la primele ore ale zilei, deoarece cu toții dorim să cuprindem toate evenimentele importante din ofertă. De ce vă recomandăm asta? Pentru că unele dintre evenimente se pot desfășura la ore foarte inoportune pentru pariori.(fusul orar fiind cel mai adesea, cauza). Pentru a avea parte de șanse mai mari de câștiguri vă recomandăm să jucați bilete de cotă 2, 3, 10 sau maxim 20 pe bilet. Bineînțeles, puteți opta și pentru bilete zilnice în cotă foarte mare, dar riscul asumat este unul mult mai mare. Pentru acest lucru trebuie să aveți și multă răbdare, un factor pe care unii pariori îl neglijează din primele zile.

Biletul zilei fotbal

biletul zilei - fotbal
biletul zilei – fotbal

 

Biletul zilei este alcătuit în mare măsură din evenimente din fotbal. În România predomină pariurile pe fotbal, deoarece acesta este sportul preferat al pariorilor noștri. Ținând cont de acest aspect trebuie să valorificăm cât mai bine toate opțiunile prezentate de către casele de pariuri pentru a putea avea șanse mai mari de câștig.

Pentru a face acest lucru trebuie să ținem cont de foarte multe aspecte atunci când dorim să pariem pe un meci de fotbal.

Biletul zilei fotbal – analiza

Forma de moment

Poate cel mai important aspect atunci când dorim să aflăm detaliile despre un meci este forma din perioada curentă a echipelor. Forma spune foarte mult despre valoarea echipei din acel moment sau despre situația din interiorul clubului. O formație cu victorii pe linie abordează din start partida cu un moral foarte bun, astfel jocul acestora este unul mai coerent, iar determinarea colectivă este la un nivel ridicat. De asemenea, atmosfera din vestiar este una liniștită, iar antrenorul poate gestiona mai bine posibilele situații de criză. La polul opus, o formație care nu se regăsește de la etapă la etapă se va confrunta dinaintea partidei cu probleme. Antrenorul este primul care are cele mai mari dificultăți întrucât trebuie să se gândească ce prim 11 aliniază, ce sistem să folosească pentru a ieși din pasa neagră sau ce metode să folosească pentru a motiva jucătorii.

Cotele

Unii jucători aleg să parieze în funcție de cote. Aceștia sunt influențați vizibil de către acestea. Scopul acestora este să adauge pe bilet anumite cote cu scopul de a înregistra câștigul dorit inițial. Nu este o soluție pe termen lung, trebuie să pariem cota respectivă pentru că chiar credem că este soluția cea mai bună în acel caz, nu să o integrăm doar pentru că este ”varianta ideală”. Mulți pariori pariază fără să se informeze, în funcție de cota afișată pe eveniment, astfel noi vă sugerăm să pariați informat.

Poziția din clasament

Trebuie să ținem cont de obiectivul formațiilor. Nu toate echipele au același buget, același obiectiv sau aceiași jucători valoroși. Astfel, în funcție de poziția din clasament trebuie să ne îndreptăm, câteodată, și pariul. Acest lucru este valabil pentru a doua jumătate a sezonului, când echipele observă niște detalii și fac niște calcule în funcție de poziția din clasament. De regulă, echipele care nu mai au obiective îndrăznețe precum: câștigarea campionatului sau calificarea într-o cupă europeană, dar au evitat, în mare măsură, retrogradarea, se vor axa pe câteva aspecte.

Acestea sunt: integrarea jucătorilor mai tineri sau din academie, utilizarea rezervelor (să vadă dacă le mai prelungesc contractele), schimbarea sistemului (să vadă dacă dau rezultate într-o altă formație), schimbarea antrenorului (poate acesta este responsabil pentru ratarea obiectivelor), stabilirea bugetului (pentru a aduce jucători să crească valoarea lotului) și alte câteva. Sfatul cel mai concret este să ținem cont de poziția din clasament, nu tot timpul, întrucât în prima parte a sezonului, echipele mari știu că au timp să recupereze distanțe mari.

Istoricul confruntărilor

Foarte important și acest aspect. Trebuie să verificăm întâlnirile precedente între aceste formații, deoarece putem afla detalii neștiute. Putem observa că două echipe marchează foarte mult în meciurile directe, iar noi putem să adăugăm pe bilet, ambele marchează, dar doar cu condiția ca și forma curentă a celor două formații să ne dea speranțe pentru acest pont.

Lotul

Cel mai important aspect la startul unui sezon și care va fi important pe tot parcursul acestuia este lotul. Fiecare antrenor se va baza la începutul sezonului pe un efectiv de jucători. Cu toții știm că numărul acesta poate crește (dacă se fac transferuri între timp) sau va scădea, cel mai probabil. Problemele de lot influențează rezultatul unor partide, deoarece unii dintre jucătorii absenți pot fi chiar jucători cheie ai echipei respective. Este foarte important înainte de a paria pe un eveniment să vedem jucătorii valizi pentru acesta. De asemenea, pariorii nu iau în calcul că, în competițiile de o importanță mai mică pentru granzi, antrenorii nu includ în lotul de deplasare întotdeauna jucătorii de bază. Aceștia doresc să le dea timp de odihnă, întrucât parcursul este unul încărcat și aceștia nu trebuie să se accidenteze.

Marcatorii și raportul de goluri

Foarte important să ținem cont de acest aspect. Sunt unele formații care sunt mai ofensive, iar altele din contră, preferă să puncteze pe contraatac. Aceste detalii sunt foarte importante, după cum spuneam, deoarece ne ajută atunci când pariem pe goluri. Găsim incluse pe majoritatea biletelor pronosticuri pe numărul de goluri, astfel nevoia de informare este mare și din acest punct de vedere. Dacă nu dorim să pariem pe echipe deoarece sunt inconstante, putem paria pe goluri, deoarece un marcator frecvent te ajută să calculezi altfel numărul de goluri.

Competiția

Din păcate, mulți pariori sunt deficitari și la acest aspect. Aceștia nu țin cont de competițiile în care se desfășoară partidele și pariază pe un meci din Champions League al lui Liverpool, de exemplu, la fel cum ar paria la un meci din Cupa Ligii Angliei, unde importanța evenimentului este, teoretic, diferită. Fiecare competiție este abordată după un criteriu, astfel nu este bine ca noi să pariem pe o formație de fiecare dată când o găsim în ofertă.

Vremea și terenul de joc

Foarte puțini pariori verifică cum va fi vremea la un meci de fotbal. Aceștia nu prea dau importanță acestui aspect, întrucât consideră că formația respectivă va juca în aceeași notă indiferent de starea vremii sau a gazonului. Ei bine, nu e așa. Unele formații sunt mai avantajate atunci când dispută o partidă pe ploaie, de exemplu, deoarece stilul acestora nu se bazează pe o posesie prelungită sau pe alte aspecte. Jucătorii tehnici nu pot controla balonul la fel de bine pe un teren îmbibat cu apă, iar formațiile cu jucători care se bazează mai mult pe abilități fizice decât tehnice au de câștigat. Acestea sunt doar câteva exemple, deci pentru a vă face o idee despre cum se va desfășura meciul în ziua respectivă, din punct de vedere meteorologic, verificați acest aspect.

Acestea au fost doar câteva aspecte despre cum analizăm o partidă și trebuie să ținem cont de ele în preconizarea unui eveniment. Dacă în schimb nu aveți timp să analizați un eveniment și asta nu e deloc o problemă, întrucât fiecare activitate solicită timp, puteți vedea bilete și avancronici foarte bine detaliate pe site-urile PariulZilei.ro și FanatikSport.ro.

Biletul zilei fotbal sigur

Foarte mulți pariori încă sunt de părere că există pronosticuri care ies 100%. Țin să vă anunțăm că nu este o informație validă. Nu încercați să mai obțineți ponturi cu bani deoarece acestea sunt doar capcane pentru voi. Mulți vor să se îmbogățească într-o perioadă scurtă și tocmai de aceea consideră că dacă plătesc pentru acele ponturi, veniturile acestora se vor multiplica. Dacă cineva deține ponturi 100% câștigătoare, de ce le-ar mai împărți cu alții? Nu este suficient să mizeze el foarte mulți bani și să-i obțină doar pentru el? Ce scop ar avea să vă mai ceară și vouă banii? De obicei, acești hoți manipulează pariorii cu pronosticuri pauză/final, deoarece aceste cote sunt tentante pentru pariori.

Biletul zilei tenis

Biletul zilei - tenis
Biletul zilei – tenis

Biletul zilei este alcătuit și din evenimente din tenis, întrucât pariorii doresc foarte mult să parieze pe acest sport. Cele mai importante turnee din calendarul feminin și masculin sunt atent supravegheate de către pariori. La fiecare turneu apar noi detalii și astfel, am pregătit o analiză și pentru acest sport.

Biletul zilei tenis – analiza

Forma de moment 

Poate cel mai important detaliu în analiza unui meci de tenis este forma de moment. Tenisul nu este un sport colectiv, precum cele pariate foarte des de către români, astfel rezultatele reprezintă un indice relevant despre forma jucătorului din perioada respetivă. Nu te poți baza pe echipă să îți câștige meciul dacă tu nu ești în formă, cum este la fotbal, baschet sau altele, astfel rezultatele te afectează în mod direct. Un meci pe care l-ai început foarte prost la tenis poate fi fatal, întrucât soluțiile trebuie să le găsești din mers. Cu cât câștigi mai multe meciuri, cu atât mentalul tău este pe o pantă ascendentă. Există doar o soluție în acest caz: victoria. Orice alt rezultat reprezintă un eșec indiferent de scorul final.

Accidentările

Un aspect pe care nu l-am evidențiat prea mult în cadrul analizei pe fotbal, dar care este necesar pentru pariurile pe tenis. Întrucât nu poți să depinzi de alt jucător să te înlocuiască, o accidentare într-un meci de tenis, mă refer la cele serioase, îți diminuează masiv șansele de a termina partida, să nu mai vorbim despre șansele de câștig. Dacă recidivează o accidentare, moralul jucătorului poate fi afectat atunci când revine în circuit. Și cum forma o regăsești atunci când ai meciuri ”în picioare” nu este indicat să pariem pe un jucător care revine după o accidentare.

Istoricul

Mai mult ca oricând este valabil acest aspect. Tenismenii care nu reușesc să învingă un oponent trebuie, la o eventuală reîntâlnire, să analizeze și să abordeze alte strategii. Tocmai de aceea este bine să câștigi o partidă, pentru a nu fi nevoit să găsești soluții de a contracara jocul rivalului.

Terenul de joc

Suprafața de joc înclină câteodată balanța spre un jucător sau altul. Poate părea ciudat la prima vedere, dar sunt jucători care se adaptează mai bine pe o suprafață față de alta. Pe lângă jucătorii de top,precum: Djokovic, Nadal, Federer, jucători care se adaptează pe orice suprafață, există și sportivi care nu se simt în largul lor pe toate suprafețele de joc. Un astfel de jucător este croatul Cilic. Acesta evoluează foarte bine pe hard ( titlu și finală la USOpen, finală și semifinală la Australian Open) și pe iarbă (finală), dar care nu face față pe zgură (Roland Garros – un sfert de finală, cel mai bun rezultat), de exemplu.

Cotele

Nu pariați pe cote în funcție de nume, ci de suprafață și de forma de moment. Nu mică vă va fi mirarea când descoperiți că un jucător pe care îl considerați mare favorit este eliminat fără drept de apel din primul tur.

Experiența

Trebuie să verificăm istoricul jucătorilor în competiție , deoarece jucătorii care au avansat în fazele superioare pot gestiona mai bine meciuri. Experiența este importantă în orice domeniu, inclusiv în tenis.

Biletul zilei cota 2

Este foarte indicat, chiar recomandat să pariați în fiecare zi un bilet de cotă 2. O spunem deoarece șansele de a reuși acest lucru cresc semnificativ dacă respectăm această regulă. Fie că pariem un singur eveniment de cotă 2 sau alcătuim mai multe evenimente ce înmulțite rezultă această cotă (exemplu: 1,35, 1,25, 1.20), e posibil la finalul lunii să ieșim pe profit. De ce spunem asta?

În primul rând, avem posibilitatea de a alege foarte puține opțiuni cu cote foarte mici. Da, am precizat anterior că o cotă mai mică nu este neapărat una sigură și nu este acesta un indicator. Dar să luăm un exemplu în acest caz. Avem confruntarea de Premier League între Manchester United și Arsenal, iar cotele formațiilor sunt foarte echilibrate întrucât sunt echipe de valori apropiate. Nu putem preconiza exact care echipă se va impune, dar putem alege, să spunem că Arsenal va marca în acest duel. Cota caselor de pariori ar fi de 1.30, cam așa este și în general. Putem observa astfel că indifenerent de rezultatul final, dacă oaspeții vor marca, noi avem un pronostic câștigător.

biletul zilei - cota 2
biletul zilei – cota 2

Acesta a fost doar un mic exemplu. Această secțiune de cotă 2 ne oferă șansa de a ne alcătui biletul din fiecare sport posibil, atât din fotbal, tenis, baschet și altele. O documentare reprezintă din start informație. Dacă avem cât mai multe informații despre un eveniment, putem lua în calcul opțiunea de a-l adăuga pe bilet.

Cu cota 2, orice parior este în avantajul nostru întrucât vom paria pronosticurile cele mai mari șanse de reușită.

Acest sistem de pariuri, să-l numim așa, ne autodisciplinează în aceeași măsură. Nu va mai trebui să pariem pe o cotă 8, de exemplu Bayer Leverkusen – Fortuna Dusseldorf, scor 3-0. Dacă am fi adăugat un bilet la pariuri pe Dusseldorf am fi pierdut fără drept de apel. Nu spunem că acest lucru nu ni se putea întâmpla dacă am fi jucat pe un solist de 1.30, iar echipa pariată de noi ar fi pierdut lamentabil. Ideea este că dacă am pariat o cotă de 2, putem pierde astăzi. Poate ne-am supăra deoarece am considera că am pierdut pe o cotă foarte mică, care o vedeam corectă în proporție de 75% să zicem, dar vestea bună este că trebuie să înregistrăm minim 51% bilete câștigătoare pentru a fi pe profit. Astfel, să presupunem că pariem 31 de bilete pe lună, unul pe zi. Ca să ieșim pe profit în luna respectivă, trebuie să câștigăm 16 bilete. Deci și cu 15 bilete de cotă 2 pierdute, suntem pe profit. Nu sună rău, nu?

Nu este foarte ușor totuși să prindeți jumătate de bilete corecte, trebuie să fiți foarte atenți și încrezători pe predicțiile voastre. Nu cădeți în capcana cotei și, cel mai important, dacă ești sigur minim 50% că un eveniment de cotă 2 va ieși, adaugă-l fără risc pe bilet. Depinzi doar de 1 eveniment, evenimentul adăugat de tine.

Biletul zilei –  cota mare

În cazul în care nu dorești să joci pe cote mici și ești de părere că poți extrage de la anumite evenimente cote frumoase și cu șanse bune de reușită poți juca biletul zilei în cota mare. Ce reprezintă cota mare? Asta depinde de voi, de fiecare în parte. Este adevărat poți câștiga mai rapid bani dacă prinzi cote mari pe bilet, dar aici apare un risc important, venitul din bancă. Dacă biletele pariate de către voi în cotă mare nu sunt valorificate de la început, veți continua să pierdeți , iar balanța va fi cu greu echilibrată. Asta doar când și dacă veți câștiga un bilet cu o sumă multiplicată de câteva zeci ori mizei voastre, probabil. Cu cât pierdeți mai des, cu atât vă pierdeți din inspirație și din cumpătare. Vă veți gândi la banii pierduți și veți face tot ce vă stă în putință să îi recuperați. Asta nu va fi ușor, pentru că banca voastră a ajuns aproape la fund, iar cota de care aveți nevoie pe bilet este una ridicată.

Nu este rău să mai anticipați din când în când niște surprize. Cu toții observăm în fiecare zi surprize la pariuri, indiferent de sport. Acestea aduc câștiguri imporante, dar nu abuzați de ele, pariați-le atunci când chiar credeți că aveți o șansă bună de câștig.

Biletul zilei – Pariuri live

Nu am precizat până acum despre parierea biletului zilei pe meciurile live. Este cel mai bun moment să pariem pe evenimentele live atunci când suntem inspirați. De asemenea, pariurile live sunt foarte accesate de către pariorii cu cont, tocmai pentru a putea valorifica anumite cote.

Un exemplu foarte bun prin care ne putem adăuga un bilet live este, să spunem meciul Barcelona – Granada.

Până să înceapă partida, casele de pariuri propun pentru o victorie a gazdelor o cotă de 1.15. Dacă Granada marchează prima pe terenul Barcelonei și asta foarte devreme casele de pariuri vor propune o cotă de 1.50 să spunem pentru victoria gazdelor. Evident, pontul nu ne avantajează în acest moment, deoarece gazdele sunt conduse, dar o întoarcere de scor a gazdelor, ce nu pare greu de realizat, ne-ar apropia oferi o cotă destul de bună.

Acesta a fost doar un exemplu, astfel de oportunități se ivesc în fiecare zi, doar că trebuie să pariem inspirat.

Pariurile live sunt foarte eficiente atunci când suntem siguri pe noi, deoarece putem profita în orice moment. De asemenea, un avantaj îl reprezintă faptul că cotele se schimbă de la minut la minut. Trebuie să putem avea răbdare, iar banii pot veni la noi dacă profităm de acest aspect. Fiecare fază importantă precum: loviturile libere, penalti-urile, cornerele sunt evenimente cheie și de care putem profita. La un moment dat, cotele se vor bloca deoarece aceste faze intervin.

Dacă urmăriți partidele, știți din start cum se desfășoară o partidă. Este un avantaj față de cei care nu urmăresc partida, ci doar statisticile. Sunt anumite momente din timpul unui joc când fiecare echipă domină jocul. Dacă vedem acea partidă, putem paria pe echipa respectivă să marcheze în acele minute de dominație. Este foarte posibil ca o echipă să aibe o posesie de peste 80% în partidă și să plece fără nici un punct la finalul partidei. Așadar acest aspect prezentat nu mai este valabil, iar biletul poate fi foarte ușor pierdut.

Tocmai pentru că evenimentele sportive sunt impredictibile, jucătorii pot înregistra atât bilete câștigătoare, cât și necâștigătoare. Rezultatele pozitive vin din analiză, inspirație și, de ce să nu o spunem, mult noroc. Indiferent de analiza făcută nu putem prevedea cum se desfășoară întreaga partidă. De exemplu la fotbal, un gol sau un cartonaș roșu venit într-un moment ce nu anunța nimic, practic o imprudență a jucătorului care a faultat ne poate aduce un bilet necâștigător.

Biletul zilei de azi

Să presupunem că am pierdut biletul zilei de azi, dar acest aspect nu trebuie să ne îngrijoreze prea tare. Trebuie să acceptăm că am pierdut biletul, iar data viitoare să avem în vedere toate aspectele dinaintea sau din timpul unei partide. Prudență este cuvântul cheie, și mâine putem recupera banii pierduți.

Un sfat important pe care vi-l propunem este să nu pariați influențați de sentimente. Mulți pariori mizează pe echipele sau jucătorii preferați atunci când fac biletul la pariuri. Pe undeva este normal, ești fan Schalke 04, de exemplu, iar echipa ta joacă, în deplasare, la Borussia Dortmund. Este posibil ca favoriții tăi să se impună în acest duel, dar trebuie să fii conștient că pleci dinaintea partidei cu a doua șansă. Pariați cu cap, pentru că astfel voi veți fi cei care pierdeți.

Rezultatele de pe biletul zilei

Am ajuns în punctul culminant și anume, rezultatele de pe biletul zilei. Aici se verifică într-adevăr dacă predicțiile alese au fost corecte sau nu. Majoritatea cataloghează o partidă după rezultatul final. Într-un fel au și ei dreptate deoarece de multe ori rezultatul din teren reflectă desfășurarea partidei.

Dar există și cazuri când rezultatele sunt nedrepte și tocmai acest aspect provoacă nemulțumirea pariorilor. Știm că un bilet a fost analizat bine atunci când vedem că jocul se desfășoară așa cum ne-am propus, dar există și multe ratări pe care în mod normal, sportivii nu le-ar realiza în oricare altă zi. Aici doar neșansa a făcut să nu fie ziua voastră norocoasă la pariuri.

Desigur, putem analiza o partidă greșit, crezând că evenimentul se va desfășura într-un anume mod, iar o fază a partidei poate redresa balanța în favoarea noastră.

În funcție de rezultate, noi putem să ne gestionăm veniturile. Fie că acceptăm, fie că nu, rezultatul este cel care ne spune dacă am pariat corect sau nu.

Așa cum spuneam, totul poate să depindă de o fază norocoasă, imprevizibilă, dar câștigurile pe termen lung vor veni grației rezultatelor analizei noastre.

Pariuri pe goluri la biletul zilei

Dacă nu stăpânim foarte bine rezultatul final, putem paria pe goluri. Nu depindem doar de o echipă anume, ambele formații contribuie la acest rezultat. Pariurile pe goluri sunt foarte populare, deoarece au multe combinații pe piață și sunt catalogate de pariori ca fiind mai sigure.

Pariorii optează să aleagă, spre exemplu, un interval de 2-5 pe un bilet, la o cotă de 1.35, să spunem, decât să parieze solist pe o formație favorită indiscutabil la prima vedere. Într-un fel le dăm dreptate deoarece, partida se poate termina la egalitate (1-1, 2-2) și putem pierde dacă am alege pe formația favorită. Acest pronostic include, în mare parte, și victoria uneia dintre cele două formații. Într-un fel suntem mai asigurați, dar există, după cum vă dați seama și posibilitatea de a pierde (exemplu: echipa facvorită la pariuri câștigă cu 1-0).

Este recomandat să jucăm pe goluri, dacă partidele în sine ne solicită acest lucru. Dacă nu ai încredere că o echipă câștigă, de ce să adaugi cota respectivă dacă tu nu ești sigur pe victoria ei. Pariorii utilizează această soluție, cea a golurilor înscrise, când aleg un eveniment între două formații echilibrate. Aceștia nu au multe motive de certitudine în privința formației câștigătoare și aleg să mizeze pe numărul de goluri.

Biletul zilei – Champions League, Europa League, Anglia, Germania

Nu este un secret faptul că cele mai prestigioase competiții sportive sunt foarte pariate de către pariori. În primul rând, ele sunt promovate foarte bine pe piață și, chiar dacă uităm sau pur și simplu nu știm ce mari competiții urmează a se desfășura în perioada următoare, mass-media se ocupă de acest aspect prin diferitele canale de comunicare: TV, radio, ziar, reviste, on-line, afișe.

Viața noastră este conectată de aceste dispozitive zilnic, iar informațiile ajung la urechile noastre fără a le solicita. Dacă se resimte impactul publicității, casele de pariuri sunt din ce în ce mai frecventate de către pariori. Aceste competiții cunoscute și de către cei care nu sunt microbiști, precum Champions League, Europa League generează noi clienți la pariuri.

Competițiile aduc caselor de pariuri clienți care pariază ocazional sau clienți care înregistrează pentru prima dată un bilet la o casă de pariuri. Noii jucători pariază cu premisa că aceste bilete sunt de divertisment sau au ales să parieze pe aceste competiții pentru că le cunosc sau urmăresc. Nu este rău, este bine să pariezi doar pe competițiile pe care le cunoști. Dacă, în schimb, nu deții astfel de informații apelează la profesioniși. Nu le da bani, ci doar informează-te. E gratis, iar timpul pierdut este unul mai scurt.

Totodată, biletul zilei se alcătuiește în momentul când campionatele tari sunt în desfășurare. Bineînțeles, există o majoritate care pariază zilnic, tocmai de aceea doresc să aibe informații și ponturi zilnice.

Însă există și o categorie de pariori care aleg să parieze doar pe formațiile din cele mai tari competiții ale lumii: Anglia, Germania, Spania etc. Aceștia doresc să aleagă evenimentele din week-end, perioada în care se regăsesc de regulă aceste meciuri, deoarece majoritatea dintre ei le urmăresc. Nu strică să urmărești de plăcere anumite meciuri și să ai înregistrate și pariuri pe ele. Aceștia evită, să spunem, riscul de a nu avea habar despre alte meciuri din competiții sportive, singura soluție fiind a acestora fiind documentarea de pe site-urile de specialitate.

Evenimentele de top adună pariorii împreună deoarece calitatea acestora este una pe măsură. Cu cât un sport este mai spectaculos, cu atât jucătorii doresc să adauge din ofertă meciurile respective.

Foarte multe bilete sunt programate pe aceste bilete, iar casele de pariuri înregistrează câștiguri considerabile. Foarte mare atenție, mai ales dacă pariem pe campionate. O etapă diferă de la una la alta, iar pariorii nu iau în calcul acest aspect. Dacă ei văd că o echipă a înregistrat două victorii la rând, automat va veni și a treia. Da, este posibil, dar nu este asta singurul criteriu. Trebuie să pariem în funcție de adversar, de lot, de vreme și altele pe care le-am prezentat anterior. Nu putem paria, de exemplu, pe Juventus în toate etapele de Serie A. Este adevărat că echipa campioană are șansa să câștige din nou titlul deoarece are un lot valoros, dar asta nu înseamnă că se vor impune în toate etapele. Acum vine întrebarea: ”Cum știm când se încurcă?”.

În acest caz, soluția este să urmărești stilul echipei adverse, poziția din clasament, media de goluri însrise și primite, știrile din ultima perioadă legate de respectiva formație, lotul adversarului, arbitrul și altele pe care le consideri mai relevante. Automat nu vei ști dacă Juventus se va impune în acest meci, dar vei ști dinainte echipele probabile (cel puțin 80% din titulari) plus alte criterii care te vor ajuta să-ți formezi o idee.

Biletul zilei – NBA, Euroliga

biletul zilei - baschet
biletul zilei – baschet

Am discutat inițial despre sporturile pe care pariorii le doresc și le pariază pe biletul lor zilnic, adică fotbal și tenis. Pe lângă acestea, există o creștere vizibilă în ultima perioadă pe pariurile pe baschet, în special competițiile importante: NBA și Euroliga. Acestea sunt foarte bine primite de către public, motivul principal fiind enunțat mai sus, spectaculozitatea.

Confruntările din aceste competiții sunt din ce în ce mai animate, un rol important îl au în primul rând jucătorii și în al doilea rând, cei care se ocupă de imaginea sportului respectiv.

Euroliga este competiția ce găzduiește etapă de etapă, 30 la număr, înfruntări între cele mai bune echipe ale Europei. Această competiție inter-cluburi oferă adună microbiștii baschetului european și aceștia, la rândul lor, doresc să parieze pe aceste evenimente. Deoarece Euroliga se desfășoară pe o perioadă prelungită a unui an calendaristic, ca mai toate sporturile de altfel, aceasta este urmărită zilnic, săptămânal sau lunar de către fani.

Să spunem că primele etape sunt cele mai grele de pronosticat, este adevărat, dar nu trebuie neapărat să pariem pe acestea. O putem face, dar cu sume mai mici, întrucât nu dorim să pierdem sume importante dacă echipele nu sunt la capacitate maximă. După ce vom vedea primele partide, putem să ne facem o idee despre cum evoluează aceste formații. Este o soluție foarte la îndemână. Dacă preferați să pariați pe echipele favorite la câștigarea campionatului, urmăriți-le, faceți o analiză și după mizați pe cele care credeți că se bat cu șanse serioase la titlu. Nu în fiecare an echipele importante reușesc, astfel e de preferat să mizați doar când vedeți că echipele sunt în grafic pentru un obiectiv.

După cum spuneam, Euroliga este o competiție de succes, dar cea mai atractivă competiție pentru pariori nu se află pe continentul nostru, ci pe cel american, NBA (liga profesionistă de baschet nord-americană).

Multe bilete din timpul săptămânii, atunci când competițiile din fotbal din campionatele importante sunt absente, au în componența lor evenimente din baschet, în special NBA.

De ce ar paria românii pe NBA ținând cont că majoritatea evenimentelor se dispută la ore inoportune fusului nostru orar (03:00, ora României, de exemplu)? Răspunsul îl anticipați: calitate.

Da, NBA are în componență cei mai valoroși baschetbaliști din lume, americani în mod special. Drept dovadă, toate competițiile desfășurate între echipe naționale, cu SUA implicată, se termină în marea majoritate a cazurilor cu aceștia pe primul loc. Nu ar trebui acest aspect să ne mire, aceștia investesc foarte mult în acest sport, iar cei mai buni jucători din Euroligă fac pasul, la un moment dat, si în NBA.

Dacă au timp liber la dispoziție, pariorii chiar urmăresc aceste evenimente din NBA. Dacă în schimb, nu puteți să luați parte la acțiune și doriți să aveți pe bilet un eveniment din NBA, puteți citi știri, urmări rezumate, avancronici sau alte aspecte legate de evenimentele în sine.

Este competiția ce reunește cei mai buni baschetbaliști din lume, astfel duelurile săptămânale stârnesc interesul fanilor. Acest lucru nu duce decât la un număr ridicat de bilete pe pariurile din NBA.

Opțiunile de pariere pe baschet cuprind principalele pronosticuri pe care clienții le-ar alege în mod normal. Dacă nu ești mulțumit de oferta unei case de pariuri pe baschet, poți să le verifici pe toate pentru a avea parte de cele mai bune șanse de a câștiga pe pariurile din baschet.

 Biletul zilei – Hochei

Dacă ar fi să facem un clasament, după numărul de pariuri pe un sport, hocheiul se găsește pe poziția a 4-a. Nu este după cum putem observa, sportul prinicipal al românilor, dar există și bilete înregistrate pe acest sport. Cele mai populare competiții din acest sport sunt: NHL ȘI KHL.

NHL, cunoscută ca liga nord-americană de hochei, este o altă franciză de succes a americanilor. Este cea mai populară competiție din lume la hochei, astfel că pariorii dorescă să parieze pe evenimentele din oferta sa. Campionatul este împărțit în 2 etape: sezon regulat și play-off. Sezonul regulat se desfășoară pe parcursul a 82 etape, la capătul cărora 8 dintre cele mai bune formații din fiecare conferință (est și vest) se califică pentru următoarea etapă, fazele eliminatorii sau cum am spus anterior, play-off-ul.

După cum observați, numărul etapelor este încărcat. Sezonul regulat începe la începutul lui octombrie, iar acesta se finalizează la începutul lui aprilie. Într-un interval de 6 luni, se dispută un număr masiv de meciuri. Fiecare echipă va traversa perioade mai bune sau mai proaste și atunci este momentul când trebuie să profităm la pariuri. O echipă nu poate fi la parametrii optimi în fiecare meci, întrucât meciurile se desfășoară într-o perioadă scurtă, iar accidentările sunt și ele un minus în evoluția echipelor.

Există formații care obțin calificarea mai din timp, este normal acest lucru, așadar acestea își permit să rotească mult mai des efectivul față de cele care luptă până la ultima partidă pentru calificarea în play-off. Bineînțeles că vor exista și perioade în care pariurile nu se îndreaptă spre o direcție bună, astfel trebuie să facem o analiză riguroasă a echipelor și a pronosticurilor noastre.

Nu trebuie să pariem pe toate evenimentele dintr-o seară, chiar dacă oferta este una încărcată. Pariați acolo unde sunteți sigur că, în urma analizei , pontul are șanse de reușită.

Există de asemenea pariori care doresc să parieze pe meciurile de hochei deoarece cotele acestui sport sunt tentante. Nu veți întâlni niciodată cote de 1.35, de exemplu, la victoria unei echipe din NHL. Motivul este unul simplu: echipele din acest campionat sunt foarte valoroase, iar diferențele între ele sunt foarte mici. Tocmai de aceea are și o așa popularitate NHL, deoarece microbiștii și pariorii se bucură de partide foarte echilibrate.

KHL-ul este, dacă am putea face o comparație, sinonimul Euroligii din baschet. Doar că aici, lucrurile stau puțin diferit. Cea mai urmărită și pariată competiție europeană de baschet alinează la start o majoritate formată din echipe din Rusia (19 la număr) plus formații din Estonia, Finlanda, Belarus, China, Letonia,Kazakhstan.

După cum puteți vedea, această competiție este alcătuită din țările vecine ale Rusiei și aceasta, inclusiv.

Spre deoserbire de NHL, unde nu avem cu toți șansa de a urmări majoritatea pariurilor, KHL poate fi urmărită mult mai îndeaproape. Este adevărat că televiziunile din țara noastră nu transmit decât meciurile din NHL și liga națională de hochei, dar aceste partide le puteți viziona și online. Ora de desfășurare a acestora nu o să depășească în marea majoritate a timpului ora 20 (ora României).

Chiar dacă meciurile se dispută într-un interval de timp asemănător, septembrie- februarie, hocheiștii din această ligă dispută doar 62 partide în sezonul regulat, cu 20 partide mai puțin decât în campionatul nord-american. Sfaturile ar fi, pe alocuri, aceleași. Încercați să observați care sunt perioadele de timp în care echipele sunt pe ”val” sau puteți juca și pe echipele care pleacă cu șansa a doua, câteodată, tocmai din acest motiv. De ce spunem câteodată? Pentru că anumite formații pot juca 3 meciuri într-un interval de 4 zile, în timp ce altele pot juca 2 meciuri într-un interval de 6 zile.

biletul zilei - meci hochei
biletul zilei – meci hochei

Pentru a vă exemplifica, am ales confruntarea din KHL, dintre Khabarovsk și Ufa. După cum putem observa, formația gazdă a avut pauză 6 zile între meciuri, în timp ce oaspeții au jucat de 3 ori în cinci zile. Drept dovadă, formația gazdă a reușit să se impună la ultimul duel, iar cota pentru victoria acesteia a fost mai mare de 3.

Aceste tipuri de pariuri nu se adeveresc mereu, deci nu luați în calcul să pariați doar pe suprize. Dacă dorești să adaugi pe bilet un pronostic din hochei și ești sigur pe ele, poți să plasezi evenimentul la o casă de pariuri, pe care tu o consideri cea mai bună pentru tine.

Biletul zilei – bonus

Dacă dorești să plasezi un bilet la casele de pariuri online, acestea te întâmpină cu diferite bonusuri. Acestea sunt foarte bine primite de către pariori, astfel că și tu poți beneficia de acestea. Printre cele mai cunoscute sunt bonusurile de bun-venit. Fiecare casă de pariuri premiază clienții pentru că au depus prima dată la ei, astfel este oportunitatea noastră să pariem biletul zilei cu bonusurile oferite. După ce am făcut o scurtă analiză asupra ofertei din ziua sau perioada respectivă trebuie să ne hotărâm ce evenimente merită adăugate pe bilet. Este foarte important să ne îndreptăm atenția asupra evenimentelor pe care le știm sau asupra evenimentelor prin care am luat informația din diferite surse.

După ce am redus numărul evenimentelor semnificativ din ofertă, vom începe analiza asupra meciurilor de care spuneam anterior. În momentul în care am finalizat biletul, mai privim o dată dacă suntem mulțumiți și dacă suntem încrezători de alegerile făcute. Dacă știi că ai ales meciurile calculat, tot ce rămâne de făcut este să aștepți validarea acestora. Bonusurile sunt foarte tentante, astfel cu niște pariuri inspirate poți să înregistrezi din start venituri însemnate.

Totodată, casele de pariuri doresc să te influențeze. Cele mai răspândite bonusuri sunt oferite dacă pariezi un număr foarte mare de evenimente sau să ai cote foarte mari pe bilet. Dacă vrei să fii un jucător care optează pentru câștigurile mari, pe perioade scurte, aceste promoții sar în ajutorul tău. Dar dacă respecții pașii pe care noi ți i-am prezentat treptat, adică să nu joci bilete în cotă mare, cea mai mare indicată de noi fiind de 20, nu este foarte bine să joci unele dintre oferte. Într-adevăr, poți adăuga promoții care să îți majoreze cotele de pe bilet, dar nu trebuie să fie cota cea care te influențează. Pariezi ce dorești, la cota pe care o dorești cu miza de care poți să dispui. Cel mai important sfat și pe care îl știți deja, dar noi îl vom repeta este să nu pariați mai mult decât vă permiteți. Indiferent de cota aleasă pe bilet, nu pariați mai mult decât vă puteți permite deoarece probleme apar din start, iar voi nu veți mai paria obiectiv, ci veți juca doar pentru a vă recupera suma anterioară.

Biletul zilei – cota 20

Noi vă recomandăm să jucați bilete în cote mai mici, maxima admisă fiind cota 20. Da, poate că un câștig într-o cotă de 180, de exemplu sună frumos și tentant, dar dacă aveți experiență în pariuri veți ști cu siguranță că aceste câștiguri apar tot mai rar. Tocmai de aceea, vă spunem de fiecare dată să vă pariați biletul zilnic în cote mai mici. Un câștig mai mic, da, e adevărat și poate că prietenii sau apropiații vor spune că nu este ceva deosebit, dar avantajul este că aveți posibilitatea de a adăuga venituri tot mai dese în buzunare. Șansele sunt matematic mai mari, iar numărul evenimentelor se restrânge.

Este foarte greu să anticipăm 3, 4 evenimente corect, dar 20. Cheia este câștigul constant. O să aveți mai multă încredere în ponturile voastre și astfel veți aborda mai pozitiv pariurile. Sunt exemple de pariori, și nu sunt puțini la număr, care pariază bilete în cote finale de 100, exemplu, și care nu reușesc să câștige nici măcar o dată pe an. Aceștia nu vor mai putea judeca clar evenimentele, nu vor mai avea încredere în ponturile lor și nici în echipele pe care mizează. A devenit deja o rutină pentru ei să bage un bilet la pariuri și să observe, câteva ore mai târziu, că biletul lor este încă o dată pierzător. Se întâmplă, câteodată, ca biletul lor să fie pierdut pe ultimele 2-3 evenimente. Poate vă gândiți că sunt pe drumul cel bun și analizează din ce în ce mai bine partidele, dar acest fapt, că au fost atât de aproape, este nociv pentru ei. Aceștia vor avea senzația că au fost foarte aproape de câștig și că sunt pe drumul cel bun și că sistemul poate fi dus la capăt foarte curând, dar de fapt, vor continua să joace fără nici o bază, după cote și după câștigul dorit. La un moment dat, vor lua o decizie radicală, întrucât vor constata că sunt pe minus. Printre cele mai previzibile acțiuni enumerăm: renunțarea la pariuri, schimbarea sistemului (poate fi o soluție viabilă) sau plasarea unei sume uriașe pentru a recupera banii. Aceștia vor considera această soluție cea mai viabilă și chiar pot recupera banii dacă au o zi inspirată, dar șansele nu vor fi de partea lor.

Biletul zilei – azi

O frază pe care mulți dintre voi o frecventează tocmai din dorința de a da lovitura la pariuri tocmai azi. Nu mâine, nu poimâine, biletul zilei trebuie să fie câștigător de azi.

Pentru a avea parte de ce cele mai bune predicții pentru ziua respectivă trebuie să avem în vedere aspectele prezentate anterior. Fiecare zi la pariuri propune evenimente noi din următoarele sporturi : fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, snooker, australian rules, badminton, bandy, baseball, box, ciclism, cricket, cyclo-cross, darts, floorball, fotbal american, futsal, golf, rugby, polo, rugby union, sporturi cu motor, sporturi de iarnă, squash, trotting, UFC/MMA, WWE, șah.

După cum putea vedea, putem găsi evenimente din aceste sporturi, astfel că, la prima vedere suntem tentați să alegem pariuri din diferite sporturi doar pentru că avem o vagă idee despre ele. Puteți face acest lucru, dar nu este indicat. Pariați ce cunoașteți și analizat chiar dacă numărul de evenimente scade semnificativ. Este în avantajul vostru să fiți specializați pe un sport pentru că veți cunoaște caracteristicile acestuia. Nu este rău să pariați și din alte competiții sportive, nefamiliare, dacă cereți opiniile specialiștilor.

Nu oferiți bani pentru ponturile primite, doar informați-vă și considerați de bună cuviință dacă acestea sunt potrivite pentru voi. Faceți o paralelă între ce ați fi fost voi dispuși să pariați și între ce informații, ponturi sau bilete primiți. Doar voi puteți ajunge la pariul optim, întrucât pariurile nu pot fi pronosticate cu siguranță de 100%.

Nu vă aruncați banii pe jos, pariați responsabili dacă vreți să vă aventurați în lumea pariurilor sportive. Trebuie să încercați să câștigați bani din fiecare pariu posibil, nu să mergeți pe ideea că și mâine e o zi. Dacă tot investiți bani și timp este, de preferabil,  să vă dedicați cât puteți acestora. Trebuie să nu le considerați ca pe o distracție decât dacă mizați o dată . Dar și în acel caz, veți adăuga o sumă pe bilet, astfel casa se declară mulțumită pentru că și-a mai adăugat niște venituri.

Noi trebuie să facem regulile jocului, nu trebuie ca el să ne impună nouă ceea ce jucăm. Tocmai de aceea puteți apela și la serviciile noastre pentru a vă ajuta zilnic cu ponturi și bilete. Nu vă garantăm câștiguri, dar vă prezentăm opțiuni viabile și analizate pentru biletul vostru. De asemenea, opțiunile sunt ale voastre, voi alegeți ce credeți că este bine pentru biletul vostru.

Oricare ar fi metoda aleasă de către voi, sfatul nostru este să pariați informat și să obțineți cele mai favorabile cote din evenimentele analizate.

biletul zilei excel

biletul zilei
biletul zilei fotbal
biletul zilei fotbal sigur
biletul zilei tenis
biletul zilei azi
biletul zilei cota 2
biletul zilei pariuri
biletul zilei cota mare
biletul zilei rezultate live
biletul zilei de azi
rezultate biletul zilei
biletul zilei la pariuri
biletul zilei sigur 100
biletul zilei bonus
biletul zilei baschet
biletul zilei la tenis
biletul zilei ponturi
biletul zilei europa league
biletul zilei champions league
biletul zilei cota 20
biletul zilei sigur
jurnal de pariu biletul zilei
biletul zilei de maine
biletul zilei online
biletul zilei x
cota 2 biletul zilei
biletul zilei anglia
biletul zilei azi cota mare
biletul zilei baschet euroliga
biletul zilei baschet nba
biletul zilei bonus dublu
biletul zilei cota 100
biletul zilei duminica
biletul zilei europa league joi
biletul zilei germania
biletul zilei goluri
biletul zilei ieri
biletul zilei in fotbal
biletul zilei in tenis
biletul zilei la baschet
biletul zilei la fotbal azi
biletul zilei la hochei
biletul zilei liga campionilor
biletul zilei meciuri sigure
biletul zilei miercuri
biletul zilei nba
biletul zilei pariuri azi
biletul zilei pentru maine
biletul zilei sambata
biletul zilei vineri
biletul zilei weekend
biletul zilei 1 x 2
biletul zilei alte sporturi
biletul zilei bani pe jos
biletul zilei cota 5
biletul zilei de astăzi
biletul zilei de azi la fotbal pauza final
biletul zilei euro 2020
biletul zilei europa
biletul zilei franta
biletul zilei gratuit
biletul zilei joi
biletul zilei jurnalul de pariuri
biletul zilei luni
biletul zilei marti
biletul zilei meciuri
biletul zilei nhl
biletul zilei pariu x
biletul zilei pentru weekend
biletul zilei pontul zilei
biletul zilei pt weekend
biletul zilei scor live
biletul zilei un pont pe zi
biletul zilei volei
biletul zilei x pauza
pronosticuri x biletul zilei

Lasă un răspuns

Close Menu